Afhalen startnummers

Uitgifte van de SCC startnummers vindt dit jaar plaats bij onze hoofdsponsor Intersport Bols in Raalte. Adres afhaallocatie: Intersport Bols, Herenstraat 15, 8102 CN in Raalte. De startnummers kunnen worden afgehaald op vrijdag 8 november 2019 tussen 17.00 en 19.30 uur. Klik hier voor de routebeschrijving.

Actie tijdens deze uitgifteavond 
Tijdens deze uitgifteavond is er de mogelijkheid om een gratis 3D voetscan te laten maken om de ultieme crossloopschoen te vinden. Er zijn die avond specialisten aanwezig die al jouw vragen omtrent gear kunnen beantwoorden. Uiteraard zorgen wij voor een knabbeltje en een drankje.

Deelnemers die dezelfde avond lid worden van de exclusieve Sallands Cross Circuit VIP-groep (via de Intersport app) krijgen een coupon t.w.v. 20% korting op een artikel naar keuze (SALE en andere acties uitgezonderd).

Korting op sokken tijdens deze uitgifte-avond
Runningsok: Pro Touch, 3 halen 2 betalen.
Runningsok: Falke RU 4 short, 2 paar van € 38,- nu voor € 25,

Ben je niet in de gelegenheid om je startnummer bij Intersport Bols af te halen, dan is hiervoor nog gelegenheid bij de eerste 2 wedstrijden. In Haarle (10-11) en Raalte (17-11) staan we bij het logo van het Sallands Cross Circuit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Los a.u.b. de volgende som op (beveiliging tegen spam) *