Ekiden Heeten… inschrijving open

Heeten gaat op zaterdag 22 september voor de derde keer een geweldige uitdaging aan: de Ekidenloop. Deze marathon-estafetteloop kende de afgelopen jaren in ons dorp een verrassende start. Met ruim 50 teams, een sfeervolle ambiance en prachtige temprestaties heeft Heeten zich inmiddels binnen de ponyweek maar ook binnen de hardloopwereld wel effen fijntjes op de kaart gezet. En… er zit meer in!!

Binnen Salland bulkt het van hardlopers, trimmers en dagjeslopers. Bedrijven en instanties faciliteren medewerkers onder het motto ‘gezond op het werk’. Loopgroepen, sportscholen en sportclubs kunnen zich in Heeten profileren. Voor de wedstrijdlopers  krijgt de Ekiden landelijk steeds meer erkenning. Het snelle parkoers in het ponydorp vormt een prachtige uitdaging zich met andere atletiekverenigingen te meten. Het parkoersrecord wordt bovendien beloond! Dan nog is er de unieke sfeer in feestvierend Heeten, op het dorpsplein waar zich de wisselzone bevindt, op en langs het landelijke parkoers.

Wie neemt het voortouw, binnen de familie, in jouw buurt, binnen je club, je werk, je vriendengroep…? Vorm een team van 6 lopers, waarin respectievelijk afstanden van 5, 10, 5 , 10 , 5 en 7,2 km gelopen gaat worden. Hiermee daag je niet alleen elkaar uit maar ook andere groepsverbanden!! Een gunstige factor bovendien is dat nog 3 maanden resten om in conditie te komen voor één van de afstanden.

De inschrijving klapt op 1 juli open via www.mijninschrijving.nl. Heeten heet je team welkom op de 22ste september a.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Los a.u.b. de volgende som op (beveiliging tegen spam) *