Bedrijven- of teamloop

Inschrijving is gesloten

Lekker samen met je collega’s, vrienden, buren, familie of teamgenoten je in het zweet werken. Stukje teambuilding, gezelligheid en het is ook nog eens heel gezond en sportief.

Wil je jouw collega’s, vrienden, buren, familie of teamgenoten op een andere manier beter leren kennen of wil je ze sportief uitdagen? Samen genieten van de 5 of 10 km in het prachtige Salland? En lekker gezellig na kletsen op de After Party in het Hoftheater in Raalte aan het eind van de 10 wedstrijden?

Meld je dan nu als bedrijf of team aan voor deze bedrijven- of teamloop!

Bedrijvenloop 2019 – 2020

Startnummer met logo:
Ieder bedrijf krijgt 4 startnummers met een eigen bedrijfsnaam. Met deze startnummers kunnen de deelnemers starten bij de 10 Sallands Cross Circuit wedstrijden op de afstand, waarop het bedrijf is ingeschreven. Apart inschrijven voor een wedstrijd is niet meer nodig. Startnummer is niet persoonsgebonden en mag door meerdere lopers gebruikt worden.

Competitie bedrijven:
Voor de bedrijvenloop wordt een competitie opgezet. De winnaar van de bedrijvenloop wordt gehuldigd op 31 januari op onze After party in het Hoftheater.

Puntentelling competitie bedrijven:
De toekenning van punten voor de competitie wordt bepaald door de aankomstvolgorde van netto tijden in de officiële uitslag van de bedrijven. De officiële uitslag van de organiserende vereniging is hiervoor bepalend. De eerste bedrijvenloop deelnemer met de snelste netto tijd krijgt 1 punt, de volgende 2 punten, een oplopende score dus. De beste 7 beste klasseringen tellen mee voor de eindklassement. Van elk team moeten 2 deelnemers aan minimaal 7 van de 10 wedstrijden hebben deelgenomen. Bij een gelijke eindstand wordt er geloot.

Teamloop 2019 – 2020

Startnummer met teamnaam:
Ieder team krijgt 4 startnummers met eigen teamnaam. Met deze startnummers kunnen de deelnemers starten bij 5 van de 10 Sallands Cross Circuit wedstrijden op de afstand, waarop het team is ingeschreven. Apart inschrijven voor een wedstrijd is niet meer nodig. Het startnummer is niet persoonsgebonden en mag door meerdere lopers gebruikt worden.

Maximum 5 wedstrijden per startnummer
Per startnummer mag aan maximaal 5 van de 10 wedstrijden meegedaan worden. Ook is er geen deelname aan de competitie, zoals bij de bedrijvenloop.

Overige informatie

Afstand:
Deelname 5 of 10 km.

Teamsamenstelling:
Een team bestaat uit 4 deelnemers (dames, heren of gemengd).

Uitslagen:
Omdat de startnummers niet persoonsgebonden zijn, worden bedrijven met bedrijfsnaam apart in de uitslagen vermeld. Zie hier een voorbeeld in de uitslagen.

After Party:
Deelnemers aan de bedrijven- of teamloop zijn van harte welkom op 31 januari 2020 bij de After Party in het Hoftheater.

Betaling per IDEAL

Inschrijving bedrijf per team € 250,–           (wordt geïnd bij inschrijving).

Inschrijving per team € 155,–                     (wordt geïnd bij inschrijving).