LEF loop op herhaling

Na een super LEF loop vorig jaar mei, gaat de LEF loop dit jaar weer georganiseerd worden.

Op zondag 17 maart zal om 10 uur ’s ochtends het startschot klinken voor de 5 km loop en om 10.45 zal de 10 km van start gaan. De route zal bijna volledig onverhard zijn door de prachtige bossen rondom Omni Mobilae aan de Berkendijk in Heino. De lopers zullen op enthousiaste wijze worden aangekondigd door de topspeaker Henk Borgmeijer, hij weet altijd veel leuks te vertellen over de deelnemers, dus gezelligheid is gegarandeerd.
Dus heb je nog zin in een mooie crossloop en wil je Stichting  team Lef ondersteunen, schrijf je dan gauw in voor de LEF loop!

ondersteunen, schrijf je dan gauw in voor de LEF loop!

  • De startlocatie: Omni Mobilae, Berkendijk 10 Heino
  • De 5 km: starttijd 10.00 uur
  • De 10 km: starttijd 10.45 uur

De inschrijfkosten voor beide afstanden bedragen € 6,- en bij na-inschrijving € 8,-. Bij na-inschrijving is alleen contante betaling mogelijk. Inschrijven kan via de volgende link op mijninschrijving.nl

Bij Omni Mobilae (Berkendijk 10, 8141 RD te Heino) liggen de startnummers klaar en is er gelegenheid tot na-inschrijven. Hier is ook een garderobe en beperkte kleedruimte ingericht, er is geen gelegenheid tot douchen. Er is voldoende parkeergelegenheid op korte afstand van de start en finish.

Hopelijk zien wij velen van jullie dan aan de start van de Lef Loop op 17 maart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Los a.u.b. de volgende som op (beveiliging tegen spam) *