Lettele weer in de startblokken voor Oostermaetloop

Op zaterdag 1 december is Lettele weer het centrum van hardlopend Salland. De Oostermaetloop kent vier afstanden: 1, 2, 5 en 10 kilometer. Het parcours, is op verzoek van vele lopers, hetzelfde gebleven als vorig jaar. Men loopt weer door de prachtige, doch uitdagende, natuur in Lettele en sluit, op de 5 en 10 km, weer af met het mentale ‘ere’-rondje om het voetbalveld.
Bij de Oostermaetloop gaat het vooral om gezelligheid en plezier. Je kunt individueel of in teamverband genieten van de loopsport en na afloop kan er nagepraat worden in de gezellige ‘huskamer’ van kulturhus de Spil. Na afloop van de loop vindt hier ook de prijsuitreiking plaats. Ook dit jaar hebben we weer prijzen van verschillende Lettelse ondernemers. Op de 5 en de 10 km zijn prijzen te winnen voor de snelste lopers (man/vrouw) t/m 40 jaar en 40 jaar en ouder. Daarnaast is voor de snelste Lettelse dame en heer een lekkere taart te winnen. Ook de jonge lopers gaan niet met lege handen naar huis. Sinterklaas heeft een paar Pieten naar Lettele gestuurd om te assisteren bij de Oostermaetloop. Ze nemen pepernoten en medailles mee voor de kinderen.

Alle informatie over de Oostermaetloop is hier te vinden. Online inschrijven kan tot vrijdag 30 november 18.00 uur. Voor de 2 langste afstanden is de na-inschrijving € 2.- duurder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Los a.u.b. de volgende som op (beveiliging tegen spam) *