Niks mut… dus wâh let oe?


Doel:

Bedrijven-, vrienden-, familie-, gezin-, collega- en buurtteams op een ongedwongen manier de loopsport laten beleven. Drempels zoals prestige en competitiedrang wegnemen. Het gaat puur om het genieten – en het lopen van de cross als team.

‘Niks mut… dus wâh let oe?’

De ‘deelnameregels’ voor de teams zijn laagdrempelig gehouden, om elke inschrijfdrempel weg te nemen.

Teams mogen gemengd zijn; mannen, vrouwen en kinderen vanaf ca. 15 jaar. Er zijn 4 startbewijzen per team, maar een team kan veel meer lopers hebben. Een voetbalelftal kan dus met 4 spelers per loop meedoen. De samenstelling van de teams mag gedurende de competitie volledig wisselen, zodat het team niet hoeft uit te vallen door blessures van één of meer loper(s). Een team mág aan alle crosslopen meedoen, maar moet er minimaal 3 lopen om in aanmerking te komen voor de prijzenloterij.

Info:

Kosten voor (commerciële) bedrijven zijn € 250.- (dit wordt vooraf geïnd). Kosten zijn € 6,- per loper per wedstrijd (dit wordt aan het einde van de competitie geïnd). Dus geen hoge financiële inschrijfbedragen. Je betaalt wat je loopt. De teamloop geldt alleen voor de 5km wedstrijd. Deelnemers vallen buiten de competitie. Gelijktijdig aan de SSC competitie en ook aan de SCC Teamloop meedoen is niet mogelijk. Geen prijzen, wel een verloting onder de teams die aan 3 of meer lopen hebben meegedaan.

Verder informatie op de website van het SCC. Opgave voor de SCC teamloop via speciale inschrijving bij mijninschrijving.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Los a.u.b. de volgende som op (beveiliging tegen spam) *