12 november: De AV Salland Crossloop

Het is dinsdag, dus tijd om weer vooruit te blikken richting komend weekend! Dit weekend staat de AV Salland Crossloop op het programma. Bekend terrein voor deze AV Sallander: Koop Geerts. Koop doet al meerdere jaren mee, dit jaar wordt de 8e keer. Niet altijd aan het hele crosscircuit, maar vaak ook wat losse loopjes.

𝙆𝙀𝙀π™₯, 𝙬𝙖𝙩 π™žπ™¨ π™šπ™§ 𝙣𝙀π™ͺ π™‘π™šπ™ͺ𝙠 𝙖𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™Žπ™–π™‘π™‘π™–π™£π™™π™¨ π˜Ύπ™§π™€π™¨π™¨ π˜Ύπ™žπ™§π™˜π™ͺπ™žπ™©?

Met z’n allen meedoen. Je loopt ieder voor zich, maar je komt veel dezelfde mensen tegen. Dat maakt het gezellig en daarmee loop je uiteindelijk toch met z’n allen.

𝙒𝙖𝙩 π™žπ™¨ π™™π™š π™’π™€π™€π™žπ™¨π™©π™š 𝙑𝙀𝙀π™₯?

Raalte natuurlijk haha. Luttenberg vind ik ook mooi. En Lettele is verrassend. Als je er aan komt rijden, heb je niet in de gaten dat er nog zo’n mooi bosgebied achter ligt. MariΓ«nheem is ook mooi door het Boetelerveld. Ze hebben eigenlijk allemaal iets bijzonders en de routes zijn er de afgelopen jaren alleen maar mooier op geworden.

𝙒𝙖𝙩 π™―π™šπ™œ π™Ÿπ™š π™©π™šπ™œπ™šπ™£ π™’π™šπ™£π™¨π™šπ™£ π™™π™žπ™š π™―π™žπ™˜π™ π™£π™€π™œ π™£π™žπ™šπ™© π™π™šπ™—π™—π™šπ™£ π™žπ™£π™œπ™šπ™¨π™˜π™π™§π™šπ™«π™šπ™£ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™―π™€π™£π™™π™–π™œ?

Lekker lopen, het is gewoon gezellig. Mooie manier om de wintermaanden fit door te komen!

𝙏𝙀𝙩 𝙨𝙑𝙀𝙩, π™π™€π™š 𝙬𝙀𝙧𝙙 π™Ÿπ™š π™π™šπ™© π™‘π™žπ™šπ™›π™¨π™© π™–π™–π™£π™œπ™šπ™’π™€π™šπ™™π™žπ™œπ™™?

Het liefst met β€˜hup opa’. En dan ook het liefst door de kleinkinderen uiteraard.

Moraal van dit verhaal: wees als Koop en doe mee aan de AV Salland Crossloop!

Later deze week stellen we nog iemand uit Raalte aan jullie voor. Heb jij nou zin gekregen om aan de AV Salland Crossloop mee te doen? Dat kan (alleen online) tot een half uur voor de start van de afstand waar je aan mee wilt doen.