Actie Intersport Bols

Ben jij klaar voor het Salland Cross Circuit?
 
Wij, als trotse sponsor Intersport Bols, hopen dat jullie genieten van elk geweldig parcours dat is uitgezet. Eindelijk weer een grootschalige en fysieke editie!
 
Maar….ben jij er volledig klaar voor?
 
Bereid je goed voor, dat is het halve werk. Dat begint bij goede schoenen en kleding!
Loop jij graag in het bos of combineer jij juist met verharde wegen? Wij hebben voor iedere loper en iedere  voet een passende schoen!
Trek je een korte of lange broek aan? En welk shirt is het meest geschikt? Wij kunnen jou hierin adviseren en denken mee met jouw wensen.
 
En kom je bij Intersport Bols shoppen, dan willen wij jou daarvoor belonen. Download de ‘Intersport Club app’, meld je 1x aan bij groepen onder de naam  ‘Sallands Cross Circuit’  
(wachtwoord  SALLANDCROSSVIP) en ontvang het gehele jaar 10% Korting op alle running benodigdheden. 7.5% korting direct en 2.5% sparen in de winkel en Online.  Ook zullen wij je het hele jaar op de hoogte houden van de extra kortingsdagen, informatie avonden, clinics etc. en dat allemaal met de focus op running.
 
Wil jij in ons geweldige Sponsorshirt de Crossloop lopen of een paar nieuwe hardloopschoenen beoordelen en verslag doen over jouw beleving van de cross? Volg ons dan op Instagram en Facebook en geef je op. Ook maak je kans op mooie prijzen.
 
Wij wensen iedereen een fantastische crossloop en we zien je graag in onze winkel.
 
Succes namens team Intersport Bols