Afhalen SCC startnummers bij Intersport Bols

Op vrijdag 4 november tussen 17:00 en 19:00 uur en op zaterdag 5 november van 10:00 tot 14:00 uur is het Intersport Runningweekend in samenwerking met Sallands Cross Circuit. Op deze 2 dagen kun je het SCC startnummer ophalen bij Intersport Bols, Herenstraat 15, 8102 CN Raalte. 

Een klein feestje om warm te lopen voor de komende 10 crosslopen! Lees ook de acties van Intersport Bols in de volgende sector van deze nieuwsbrief. Dat wil je toch niet missen? 

Niet in de gelegenheid?
Ben je niet in de gelegenheid om je startnummer bij Intersport Bols af te halen, dan kan dat nog bij de eerste 2 wedstrijden. In Haarle (6 november) en Raalte (13 november) staan we bij het logo van het Sallands Cross Circuit.

Acties van onze hoofdsponsor Intersport Bols

Poen voor je oude schoen!

Alle deelnemers die ingeschreven staan en kunnen aantonen dat zij met één van de crossen meedoen, ontvangen een voucher t.w.v. € 25,00. Dit kan dus ook digitaal bij de kassa (bevestiging van inschrijving).

Bij aankoop van een paar nieuwe hardloopschoenen krijgt de klant € 25,00 retour voor zijn/haar ingeleverde oude running schoenen  (niet in combinatie met andere acties aanbiedingen en SALE).

Deze actie is niet voor niks. Intersport Bols wil op vele manieren verduurzamen. Wij recyclen schoenen tot nieuwe grondstoffen. 

Bekijk hier wat we doen met je oude schoen.

Download de Intersport Club App

Alle deelnemers kunnen lid worden van de app groep “Bols Hardlopers” en ontvangen hiervoor € 10.00 in de app.

Alle deelnemers kunnen lid worden van de app groep ‘Bols Hardlopers’ en ontvangen hiervoor € 10,00 in de app.

1. Download de Intersport Club app.

2. Ga naar het kopje ‘groepen’ en zoek Bols Hardlopers.

3. Hier vul je het wachtwoord: BOLSHARDLOPERSVIP in.

4. Bij het lid worden van deze groep ontvangt deze persoon direct een voucher t.w.v. € 10,00 in de app. 

APK voor je hardloopschoenen

Geven jouw schoenen jou nog volledige ondersteuning?  

Neem ze mee naar de winkel en laat ze beoordelen door één van onze hardloopspecialisten. Na controle van de schoen wordt er d.m.v. een korte opname gekeken of jij veilig en blessurevrij kunt blijven hardlopen.