Afhalen startnummer

Op vrijdag 20 oktober tussen 17:00 en 19:00 uur is de eerste mogelijkheid om je SCC startnummer af te halen bij onze hoofdsponsor Intersport Bols.

Intersport Bols zit aan de Herenstraat 15, 8102 CN Raalte. Parkeren kan op de Herenhof, circa 40 meter van de winkel (blauwe parkeerschijf).

Niet in de gelegenheid om je startnummer in Raalte op te halen?

Ben je niet in de gelegenheid om je startnummer bij Intersport Bols af te halen, dan kan dat nog bij de eerste wedstrijd in Olst, de Bunkercross. Er zijn bij de Bunkercross 2 plekken waar je startnummers kunt afhalen. Bij het logo van AV Daventria halen deelnemers, die alleen aan de Bunkercross meedoen, hun startnummer op. Bij het logo van het Sallands Cross Circuit de deelnemers die ingeschreven staan bij het SCC.
Let even op bij welke uitgifteplek je moet zijn.

Voucher ter waarde van € 25,00

Deelnemers die het Sallands Cross Circuit startnummer ophalen, ontvangen een voucher ter waarde van € 25,00.

Tijdens het ophalen van je startnummer heb je mooi de gelegenheid om in de winkel van Intersport Bols rond te kijken of je nog iets nodig bent, om goed voorbereid te zijn op het nieuwe crosscircuit.

Bij aankoop van een paar nieuwe hardloopschoenen krijgt de klant € 25,00 retour voor zijn/haar ingeleverde oude running schoenen  (niet in combinatie met andere acties en SALE).

Bekijk hier wat we doen met je oude schoenen.