Bunkercross op ‘Landgoed de Haere’

Zondag 12 december vindt alweer de 12e Bunkercross plaats op het prachtige landgoed De Haere, gelegen aan de dijk tussen Deventer en Olst. Verscholen in de bossen van landgoed De Haere liggen bunkers en kazematten die toebehoren aan één van de omvangrijkste na-oorlogse defensiewerken op Nederlands grondgebied: De IJssellinie.

Deelnemers rennen via een pittige, korte klim eerst over de commandobunker en vervolgens langs de noodhospitaalbunker. Het unieke parcours in een prachtig wisselend landschap is volledig onverhard.

Belangrijk!

De landelijke richtlijnen m.b.t. corona worden gevolgd. De horeca in het landhuis De Haere geopend; hier wordt om een coronatoegangsbewijs gevraagd.

Er zijn 2 tenten beschikbaar voor het omkleden en om spullen achter te laten. Bij het afhalen van je startnummer wordt naar de QR code uit de bevestigingsmail van je inschrijving  gevraagd. Hou deze QR code gereed bij het afhalen.

Let op!

Alleen online inschrijven mogelijk tot een half uur voor de wedstrijd via www.mijninschrijving.nl

Prijzen:

1 en 2 km: bekers nummers 1, 2 en 3 per afstand en categorie.

5 en 10 km: prijzen in natura nummers 1, 2 en 3 per afstand en categorie.

Verboden voor spikes:

Het lopen op spikes tijdens de wedstrijden van deze SCC crosscompetitie is verboden. De matten van de tijdregistratie kunnen niet tegen de scherpe punten van de spikes. Bij constatering wordt de deelnemer uit de wedstrijd genomen.

Info:

Meer informatie op onze pagina van de Bunkercross