De 13e AV Salland Crossloop

Hoe mooi kun je het verzinnen: De 13e AV Salland Crossloop op de 13e november. Dat moet heel veel geluk gaan geven. Zoals de toekomstige voorspellingen nu zijn zal het weer een echte crossloop worden. De nattigheid vooraf maakt het parcours weer vertrouwd uitdagend.

Ook dit jaar hebben de eigenaren van het Reelaer, familie van Welderen Rengers weer toestemming gegeven om over hun landgoed te gaan. Het is een gebied waar de rust op andere dagen te voelen is en je zomaar een ree of hazen tegen kunt komen. We gaan door de bossen, ontmoeten de ganzen, gaan langs de weilanden en komen zo in het natuurgoed het Raalterwoold. Een gebied waar de natuur zichzelf mag zijn, waar de variatie in bos en weide zichtbaar is. De Hereford koeien zullen even iets verderop staan, zodat wij door het weiland mogen. Kortom een prachtige uitdaging, zowel voor de benen als de ogen.

oals bij een echte crossloop is het parcours dus voor 90 % onverhard. De start en finish zijn zoals gebruikelijk bij het Hoftheater, waar niet zoveel parkeergelegenheid is. We adviseren de mensen die dichtbij wonen om zoveel mogelijk op de fiets te komen. U kunt zich vooraf online inschrijven en op de ochtend zelf nog online inschrijven. 

Kijk voor de praktische informatie op onze website