Enthousiaste loopfamilie Duteweerd

Vandaag stellen we deze sportieve familie aan jullie voor! Ilona en haar drie dochters Famke, Saar en Hanne. Naast volleybal en atletiek doen ze ook graag mee aan het Sallands Cross Circuit.

๐™’๐™–๐™ฉ ๐™ซ๐™ž๐™ฃ๐™™๐™š๐™ฃ ๐™Ÿ๐™ช๐™ก๐™ก๐™ž๐™š ๐™™๐™š ๐™ก๐™š๐™ช๐™ ๐™จ๐™ฉ๐™š ๐™ก๐™ค๐™ค๐™ฅ?

๐˜๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฌ๐˜ฆ, ๐˜š๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ: dat is Schalmloop in Mariรซnheem natuurlijk! Starten in de manege is leuk. En daarna lekker in het bos. En het is in het eigen dorp, dat is ook extra leuk.

๐˜๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข: Mariรซnheem vind ik mooi vanwege het Boetelerveld. Olst is ook leuk met die korte klimmetjes. Ook Hoonhorst vind ik een mooi parcours hebben.

๐™’๐™–๐™ฉ ๐™ซ๐™ž๐™ฃ๐™™ ๐™Ÿ๐™š ๐™ฏ๐™ค ๐™ก๐™š๐™ช๐™  ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™Ž๐™–๐™ก๐™ก๐™–๐™ฃ๐™™๐™จ ๐˜พ๐™ง๐™ค๐™จ๐™จ ๐˜พ๐™ž๐™ง๐™˜๐™ช๐™ž๐™ฉ?

๐˜๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข: de gemoedelijke sfeer en dat het voor iedereen leuk is. Vorig jaar zag ik een dame lopen met de tekst โ€˜slow runners makes fast runners look good, youโ€™re welcome!โ€™ op haar shirt. Dat vond ik zoโ€™n leuke tekst. Het is mooi dat het niet alleen gaat om wie het snelste is. Zo is er ook wel een onderlinge strijd als je halverwege het deelnemersveld loopt. Zelf ben ik een trage starter, een diesel. En een andere dame bij wie ik in de buurt loop, is meer een snelle starter. En tijdens de loop rennen we dan naar elkaar toe en trek je je weer aan elkaar op. 

๐™ƒ๐™ค๐™š ๐™ฌ๐™ค๐™ง๐™™๐™š๐™ฃ ๐™Ÿ๐™ช๐™ก๐™ก๐™ž๐™š ๐™๐™š๐™ฉ ๐™ก๐™ž๐™š๐™›๐™จ๐™ฉ ๐™–๐™–๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ข๐™ค๐™š๐™™๐™ž๐™œ๐™™?

๐˜๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฌ๐˜ฆ: ik vind het leuk dat mensen je aanmoedigen met je naam. Er wordt veel geklapt en iedereen is positief.

โ€œJaโ€ zegt ๐˜š๐˜ข๐˜ข๐˜ณ. โ€œBehalve een koe onderweg. Die zegt als enige boeโ€ ๐Ÿ˜ƒ

๐˜๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข: ik vind het leuk als mensen juichen en klappen. Ook de laatste loper wordt aangemoedigd. Soms gaan mensen al weg terwijl er nog lopers bezig zijn. Maar dat is gelukkig niet zo vaak. Ook voor de laatste lopers is het leuk om nog aangemoedigd te worden.

๐™’๐™–๐™ฉ ๐™ฏ๐™š๐™œ ๐™Ÿ๐™š ๐™ฉ๐™š๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™ฉ๐™ฌ๐™ž๐™Ÿ๐™›๐™š๐™ก๐™–๐™–๐™ง๐™จ, ๐™™๐™ž๐™š ๐™ฃ๐™ค๐™œ ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ฉ ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™š๐™จ๐™˜๐™๐™ง๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃ?

๐˜๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฌ๐˜ฆ, ๐˜š๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ : Lekker meedoen, omdat het heel leuk is en sportief. Als je niet mee doet, dan is het leuk als je komt kijken.

๐˜๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข: gewoon doen en zelf ervaren. Er is een gemoedelijke sfeer, het is voor iedereen leuk!