Haarlerbergloop

A.s. zondag is de 2e wedstrijd van het SCC in een serie van 10, de Haarlerbergloop. De Haarlerbergloop is onderdeel van een 2 daagse loopevenement met op zaterdag de Haarlerbergtrail.

De start- en finishlocatie van de Haarlerbergloop vindt u aan de Molenweg in Haarle nabij café “De Droadnagel”. Daar kunt u uw startnummer afhalen, omkleden en uw tas achterlaten (op eigen risico). Er zijn toiletten, maar helaas geen douchegelegenheid.

Voor een kopje koffie bent u vanaf 9.00 uur van harte welkom bij De Droadnagel. Voor het gebruikmaken van horecafaciliteiten in café gelden de bekende coronamaatregelen. Dus neem uw coronapas en legitimatie mee.

Let op: het is de lopers niet toegestaan zich te laten begeleiden door een fietser. Het parcours gaat grotendeels over terrein waar fietsen niet is toegestaan! Alleen de fietsers van de organisatie zijn gedekt door onze vergunningen. Breng a.u.b. onze vergunningen niet in gevaar.

De inschrijving is geopend. Let op: de voorinschrijving is geopend tot 30 minuten voor de start. Na-inschrijving is niet mogelijk. Na inschrijving ontvang je een QR-code in je mail. Deze heb je nodig om je startnummer af te halen. Lopers van het Salland Cross Circuit die nog geen startnummer hebben kunnen hun persoonlijke startnummer ophalen bij de aparte balie.

Alle info op de website van Haarlerberglooop