Het crossseizoen 2022-2023 zit er weer op

Met nog 1 wedstrijd te gaan werden we toch nog verrast door een afgelasting. De JSC Crossloop in Broekland kon door de te verwachten windkracht 6 op het allerlaatste moment geen doorgang vinden. De organisatie heeft nog geprobeerd om de wedstrijd een week uit te stellen, maar dat is niet gelukt. De accommodatie ’t Horsthuis was door de voetbalcompetitie niet meer beschikbaar.

Met 9 crosslopen hebben we toch een eindklassement op kunnen maken. De prijswinnaars werden ditmaal in Luttenberg gehuldigd, tijdens de After Party van het Sallands Cross Circuit. De organisatie van de After Party was dit jaar in handen van Luttenberg en Mariënheem. 

Marcel Veldkamp, die het programma in goede banen leidde, kreeg de zaal enthousiast met een pubquiz. Marcel wist ook met veel toewijding alle prijswinnaars te huldigen. Na het officiële gedeelte werd onder het genot van een drankje, nog gezellig nagepraat over het afgelopen crossseizoen. 

Eindklassement 2022-2023

Het eindklassement is opgemaakt. Benieuwd naar waar je bent geëindigd? Klik dan op een van de onderstaande linken voor de eindstand. Alle winnaars, van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie topprestatie.

Prijswinnaars 2,5 km
Prijswinnaars 5 km
Prijswinnaars 10 km