Met de hele familie naar de Belte Kerstcrossloop

Wegens corona is de crossloop de laatste 2 jaar niet door gegaan. Deze prachtige sportieve traditie in Nieuw Heeten is op tweede kerstdag. Dit jaar is het de 42ste editie.

Rennen op verharde en onverharde wegen met een afwisselende omgeving rond het sportpark De Belte. Tijd om lekker hard te lopen samen met je vriend(in), buurman(vrouw), familie, collega of een kennis op de 1 km, 2,5 km, 5 km of de 10 km.

Een absolute reden om op tweede kerstdag met al je vrienden die december kilo’s er weer af te lopen. Onder leiding van Sallandse speaker Henk Borgmeijer is het finishen bij De Belte nog legendarischer. Natuurlijk hopen we dat de weergoden ons goed gezind zijn.

Vele vrijwilligers zetten zich in voor een perfect  georganiseerde crossloop, zoals parcoursopbouw, verkeersregelaars, EHBO, startnummers uitdelen, mountainbikers en barmedewerkers. In Nieuw Heeten weten ze maar al te goed wat je samen kunt bereiken.

Daarom is ons motto: A’j mekare helpt hoef ie ’t nie allene te doen.

Zet je kerstmuts op voor de fotografen

Ook de fotografen zijn weer aanwezig bij de Belte Kerstcrossloop in Nieuw Heeten. Zullen we er dan een extra  leuke kerstcross van maken door allemaal je kerstmuts op te zetten en te lachen naar de fotografen van Salland Zorgverzekeringen of Hans Spieker van Spiekerfotografie.