Nog 2 crosslopen te gaan

We schieten lekker op: nog maar twee crosslopen op het programma! Zondag gaan we los in Broekland tijdens de JSC Crossloop.

En als we Broekland zeggen, dan mag 1 iemand niet ontbreken als we een loper vragen wat er zo leuk is aan het Sallands Cross Circuit. En dat is Tonny Holleboom uit Broekland! Tonny is er namelijk al vanaf het begin bij en heeft bijna alles meegelopen.

๐™•๐™ค ๐™๐™ค๐™ฃ๐™ฃ๐™ฎ, ๐™๐™ค๐™š ๐™ก๐™–๐™ฃ๐™œ ๐™™๐™ค๐™š ๐™Ÿ๐™š ๐™–๐™ก ๐™ข๐™š๐™š ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™Ž๐™–๐™ก๐™ก๐™–๐™ฃ๐™™๐™จ ๐˜พ๐™ง๐™ค๐™จ๐™จ ๐˜พ๐™ž๐™ง๐™˜๐™ช๐™ž๐™ฉ?

Ik doe al vanaf het begin mee. In het begin waren er vijf lopen, later is dat uitgebreid tot 10. Ik heb een boekje waar ik alles in bij houd. Als mijn administratie klopt, zit ik op dit moment op 163 loopjes die ik heb meegedaan (van de 185 die er zijn georganiseerd). Ik heb elk seizoen met uitzondering van het coronajaar 2020-2021 minimaal vier wedstrijden gelopen.

๐—ช๐™–๐™ฉ ๐™ซ๐™ž๐™ฃ๐™™ ๐™Ÿ๐™š ๐™ฏ๐™ค ๐™ก๐™š๐™ช๐™  ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™Ž๐™–๐™ก๐™ก๐™–๐™ฃ๐™™๐™จ ๐˜พ๐™ง๐™ค๐™จ๐™จ ๐˜พ๐™ž๐™ง๐™˜๐™ช๐™ž๐™ฉ?

Je hebt meerdere leuke lopen in een mooie omgeving. Leuk om weer eens ergens anders te lopen dan in je eigen woonomgeving. Dat maakt het leuk. En de sfeer is gemoedelijk, het is ook lekker compact allemaal. De spreiding van de hardloopkalender vind ik ook leuk nu. Dat geeft ook weer een nieuwe dimensie.

๐™’๐™š๐™ก๐™  ๐™ฅ๐™–๐™ง๐™˜๐™ค๐™ช๐™ง๐™จ ๐™ž๐™จ ๐™Ÿ๐™š ๐™›๐™–๐™ซ๐™ค๐™ง๐™ž๐™š๐™ฉ?

Zelf ben ik wel gek op een uitdagend parcours. Bijvoorbeeld Haarle en Luttenberg vanwege de heuvels. Dan is het zwaarder en geeft het ook meer voldoening. Ook fijn dat het allemaal relatief dicht bij huis is en je niet lang hoeft te reizen om een wedstrijdje te lopen.

๐™ƒ๐™ค๐™š ๐™ฌ๐™ค๐™ง๐™™ ๐™Ÿ๐™š ๐™๐™š๐™ฉ ๐™ก๐™ž๐™š๐™›๐™จ๐™ฉ ๐™–๐™–๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ข๐™ค๐™š๐™™๐™ž๐™œ๐™™?

Oh, aanmoedigen mag altijd! Al beรฏnvloedt het mij niet echt. Ik loop lekker mโ€™n eigen rondje en ga er niet harder van lopen. Ook niet zachter trouwens, haha!

Dit seizoen staat voor mij vooral de 5 kilometer op het programma. Ik heb een nieuwe heup gekregen. En sinds de operatie is dit weer een mijlpaal. Misschien als het een beetje mee zit, ga ik dit Sallands Cross Circuit seizoen nog een keer de 10 km lopen.

(wij kunnen verklappen dat Tonny die 10 km inmiddels een keer heeft gelopen ๐Ÿ˜ƒ)

๐Ÿ“ฃMooi dat deze fanatieke loper uit Broekland er al jaren bij is. Wij zien jou ook graag aan de start in Broekland, dus tot dan! En zoals bekend: inschrijven kan nog online, tot een half uur voor de start van de afstand waar je aan mee wilt doen.