Raymond en de Schalmloop

Na een weekendje rust, maken we ons deze week op voor de Schalmloop Mariรซnheem! We trappen af met een interview van Raymond Holtmaat.

๐™๐™–๐™ฎ๐™ข๐™ค๐™ฃ๐™™, ๐™ฌ๐™–๐™ฉ ๐™ซ๐™ž๐™ฃ๐™™ ๐™Ÿ๐™š ๐™™๐™š ๐™ข๐™ค๐™ค๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™š ๐™ก๐™ค๐™ค๐™ฅ?
Ik ben geen circuitloper, meestal doe ik wat losse loopjes. Dus ik ken niet alle parcours van het Sallands Cross Circuit. Haarle en Mariรซnheem vind ik in elk geval mooie lopen.

๐˜ผ๐™ก๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™™ ๐™ง๐™ช๐™ž๐™ข ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™ฉ๐™š ๐™ซ๐™ค๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™š๐™จ๐™˜๐™๐™ง๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃ?
Haha, zeker niet. Ik beslis pas laat of ik mee doe. Op zaterdagavond zitten we soms te appen met vrienden. Elkaar een beetje opstoken: doen we de 5 of de 10 km? Sommigen zijn van plan om voor zichzelf te lopen die ochtend. Maar als de een dan mee doet, volgt de ander vaak genoeg ook.

Inmiddels is het ook een familie-uitje geworden. Mijn zus is mee gaan doen vorig jaar. Ook mโ€™n broers gaan waarschijnlijk meedoen in Mariรซnheem.

๐™๐™ค๐™ฉ ๐™จ๐™ก๐™ค๐™ฉ, ๐™๐™ค๐™š ๐™ฌ๐™ค๐™ง๐™™ ๐™Ÿ๐™š ๐™๐™š๐™ฉ ๐™ก๐™ž๐™š๐™›๐™จ๐™ฉ ๐™–๐™–๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ข๐™ค๐™š๐™™๐™ž๐™œ๐™™?
Alles is goed. Als er even wordt geklapt of je hoort โ€˜kom opโ€™. Altijd mooi. In Mariรซnheem staan genoeg bekenden langs de weg. Of ze doen dus zelf mee, zoals de vrienden en familie. Elkaar onderweg ook een beetje prikkelen. Kortom: het is nooit saai onderweg!

Sta je zondag langs de kant? Dan dus even klappen of โ€˜kom op!โ€™ roepen naar Raymond  Later deze week nog een familie uit Mariรซnheem, die vertelt waarom zij mee doen zondag.

Je kunt dus, zoals Raymond, wachten tot zaterdagavond om je in te schrijven. Je kunt het gewoon nu al doen. Mag je lekker zelf weten.ย We zien je in elk geval graag zondag!