Raymond en de Schalmloop

Na een weekendje rust, maken we ons deze week op voor de Schalmloop Mariënheem! We trappen af met een interview van Raymond Holtmaat.

𝙍𝙖𝙮𝙢𝙤𝙣𝙙, 𝙬𝙖𝙩 𝙫𝙞𝙣𝙙 𝙟𝙚 𝙙𝙚 𝙢𝙤𝙤𝙞𝙨𝙩𝙚 𝙡𝙤𝙤𝙥?
Ik ben geen circuitloper, meestal doe ik wat losse loopjes. Dus ik ken niet alle parcours van het Sallands Cross Circuit. Haarle en Mariënheem vind ik in elk geval mooie lopen.

𝘼𝙡𝙩𝙞𝙟𝙙 𝙧𝙪𝙞𝙢 𝙫𝙖𝙣 𝙩𝙚 𝙫𝙤𝙧𝙚𝙣 𝙞𝙣𝙜𝙚𝙨𝙘𝙝𝙧𝙚𝙫𝙚𝙣?
Haha, zeker niet. Ik beslis pas laat of ik mee doe. Op zaterdagavond zitten we soms te appen met vrienden. Elkaar een beetje opstoken: doen we de 5 of de 10 km? Sommigen zijn van plan om voor zichzelf te lopen die ochtend. Maar als de een dan mee doet, volgt de ander vaak genoeg ook.

Inmiddels is het ook een familie-uitje geworden. Mijn zus is mee gaan doen vorig jaar. Ook m’n broers gaan waarschijnlijk meedoen in Mariënheem.

𝙏𝙤𝙩 𝙨𝙡𝙤𝙩, 𝙝𝙤𝙚 𝙬𝙤𝙧𝙙 𝙟𝙚 𝙝𝙚𝙩 𝙡𝙞𝙚𝙛𝙨𝙩 𝙖𝙖𝙣𝙜𝙚𝙢𝙤𝙚𝙙𝙞𝙜𝙙?
Alles is goed. Als er even wordt geklapt of je hoort ‘kom op’. Altijd mooi. In Mariënheem staan genoeg bekenden langs de weg. Of ze doen dus zelf mee, zoals de vrienden en familie. Elkaar onderweg ook een beetje prikkelen. Kortom: het is nooit saai onderweg!

Sta je zondag langs de kant? Dan dus even klappen of ‘kom op!’ roepen naar Raymond  Later deze week nog een familie uit Mariënheem, die vertelt waarom zij mee doen zondag.

Je kunt dus, zoals Raymond, wachten tot zaterdagavond om je in te schrijven. Je kunt het gewoon nu al doen. Mag je lekker zelf weten. We zien je in elk geval graag zondag! Inschrijven via: www.mijninschrijvingen.nl