Red alert

Nog geen tijd gehad om je in te schrijven voor de competitie (Pakketten 1 t/m 4) of lekker afwisselend lopen op de 5 of 10 km (Pakket 5)? Het kan nog, maar wacht niet te lang. Je hebt nog 5 dagen de tijd vóór het sluiten van de inschrijving: zondag 24 oktober 2021 om 23.59 uur. Hierna is het alleen nog mogelijk om voor de afzonderlijke crosslopen in te schrijven.

Als je niet aan het Sallands Cross Circuit mee wilt doen, kun je ook voor de afzonderlijke crosslopen inschrijven via www.mijninschrijving.nl. Voor de eerste 6 crosslopen kun je al inschrijven. Dit zijn AV Salland Crossloop, Haarlerbergloop, Schalmloop, Oostermaetloop, Bunkercross en COOP Crossloop. De laatste 4 staan vóór half november online.

Dus ……

Kijk op onze website voor alle info of schrijf je in via: www.mijninschrijving.nl

Let op: geen na-inschrijving

Nieuw dit seizoen is dat er geen na-inschrijving meer plaats vindt. Je kunt je alleen vooraf online inschrijven voor de afzonderlijke crosslopen. Tevens werken we met het uitgeven van startnummers met een QR-code. Deze QR-code krijg je in de bevestigingsmail van je online inschrijving. Geen bevestiging ontvangen, controleer dan eerst je spambox.

Breng deze QR-code mee naar de wedstrijd waarvoor je hebt ingeschreven.