SCC gered door komst nieuwe bestuursleden

“Komt er na meer dan twintig jaar een einde aan het Sallands Cross Circuit? Als er geen nieuwe bestuursleden bij komen, gaat de stekker eruit”. Deze serieuze boodschap werd verkondigd door het bestuur van het Sallands Cross Circuit. De noodkreet heeft gelukkig geleid tot nieuwe aanwas. Met de komst van twee nieuwe bestuursleden ziet de toekomst er weer rooskleurig uit!

De afgelopen maanden was het bestuur namelijk naarstig op zoek naar nieuwe leden.  Voor het komende seizoen, editie 2023-2024 bestond het bestuur nog maar uit drie leden. Voor de continuïteit van het circuit moesten daar zeker twee leden aan toegevoegd worden.

Op de valreep
Kort voor het verstrijken van de deadline hebben zich twee nieuwe mensen gemeld voor het bestuur. Voorzitter Erna Wind legt uit:

“Ronny Obdeijn uit Wesepe en Nancy Gerritsen uit Holten hebben zich gemeld. Ze willen graag hun bijdrage leveren als bestuurslid. We zijn daarmee als bestuur weer op sterkte en kunnen vol energie verder!”.

Ronny Obdeijn: “Jammer als zoiets moois als het Sallands Cross Circuit zou verdwijnen. Als ik mijn bescheiden bijdrage daar aan kan leveren, doe ik dat graag”.

Ook Nancy Gerritsen licht haar motivatie toe: “Ik heb zelf een groot hart voor het hardlopen, dus ik zou het zonde vinden als het Sallands Cross Circuit op deze manier verdwijnt. Mooi om hier samen de schouders onder te zetten”.

Inschrijving start na de zomer
Het bestuur vergadert binnenkort met de organisaties van alle lopen over de editie van komend seizoen. Eind juni wordt de loopkalender gepubliceerd en kunnen alle data alvast in de agenda gezet worden. Half september start vervolgens de inschrijving. “It geet oan! Al kunnen we hier in Salland dan beter “het geet deur” zeggen!” aldus een blije voorzitter Erna Wind.