Sponsoren en het Sallands Cross Circuit

Sponsoren: als Sallands Cross Circuit zouden we niet zonder kunnen. Des te leuker als medewerkers van onze sponsoren zelf ook mee doen! Daniëlle Maas van Salland Zorgverzekeringen neemt ons mee in haar verhaal ⬇️

𝙒𝙖𝙩 𝙞𝙨 𝙚𝙧 𝙯𝙤 𝙡𝙚𝙪𝙠 𝙖𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙎𝙖𝙡𝙡𝙖𝙣𝙙𝙨 𝘾𝙧𝙤𝙨𝙨 𝘾𝙞𝙧𝙘𝙪𝙞𝙩?

Ik loop dit jaar voor het eerst een loop van het Salland Cross Circuit en doe mee aan de 10 km. Ik houd enorm van het lopen door bos en op onverharde ondergrond, ook wel trails genoemd. Ik geniet dan volop van de natuur in combinatie met lekker bewegen en het liefst in goed gezelschap. Iedere zondag loop ik met een groep van loopsport ABS Bathmen trails van ca. 20 tot 30 km vanaf verschillende startplekken. Door de week trainen we in het zomerseizoen vaak in de Oostermaet. Bekend terrein dus en dichtbij, maar nog nooit in wedstrijdverband meegedaan. Hoog tijd dus om mee te doen aan het Salland Cross Circuit.

𝙒𝙖𝙩 𝙯𝙚𝙜 𝙟𝙚 𝙩𝙚𝙜𝙚𝙣 𝙩𝙬𝙞𝙟𝙛𝙚𝙡𝙖𝙖𝙧𝙨 𝙙𝙞𝙚 𝙯𝙞𝙘𝙝 𝙣𝙤𝙜 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙝𝙚𝙗𝙗𝙚𝙣 𝙞𝙣𝙜𝙚𝙨𝙘𝙝𝙧𝙚𝙫𝙚𝙣?

Ga het hardlopen door het bos echt eens ervaren. We hebben zo’n mooie omgeving dichtbij huis en het lekker bewegen in de natuur geeft je zoveel energie. Ik ben zelf werkzaam bij Salland Zorgverzekeringen. Ik ben er trots op dat we dit mooie evenement steunen. De Sallandse mentaliteit zit in het DNA van Salland Zorgverzekeringen. Goede zorg regelen we gewoon, maar liever richten we ons op gezondheid. Daarom stimuleren en inspireren we onze verzekerden om gezond te eten en genoeg te bewegen. Dat is ook de reden dat wij het belangrijk vinden om evenementen die mensen in beweging brengen, zoals het Sallands Cross Circuit, te sponsoren. Bewegen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je mentale gesteldheid doet het wonderen. Door meer te bewegen en gezond te leven is het mogelijk om een groot aantal ernstige gezondheidsproblemen én bijbehorende complexe zorgvragen en zorgkosten vroegtijdig te voorkomen of te minimaliseren. En is zorg nodig, dan is het van belang dat deze dichtbij, beschikbaar en betaalbaar is. En daar dragen wij als Salland Zorgverzekeringen graag aan bij!

𝙃𝙤𝙚 𝙬𝙤𝙧𝙙 𝙟𝙚 𝙝𝙚𝙩 𝙡𝙞𝙚𝙛𝙨𝙩 𝙖𝙖𝙣𝙜𝙚𝙢𝙤𝙚𝙙𝙞𝙜𝙙?

Alleen al de aanwezigheid van publiek en de gezellige sfeer eromheen vind ik leuk. Het enthousiasme en het gejuich en geklap maakt dat je vleugels krijgt!

𝙒𝙖𝙩 𝙞𝙨 𝙟𝙚 𝙛𝙖𝙫𝙤𝙧𝙞𝙚𝙩𝙚 𝙡𝙤𝙤𝙥? 𝙀𝙣 𝙬𝙚𝙡𝙠 𝙨𝙩𝙪𝙠 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙥𝙖𝙧𝙘𝙤𝙪𝙧𝙨 𝙫𝙞𝙣𝙙 𝙟𝙚 𝙝𝙚𝙩 𝙡𝙚𝙪𝙠𝙨𝙩?

De Oostermaetloop natuurlijk, haha. Dat is zo’n mooi stukje afwisselend bos waar de route helemaal doorheen loopt. Enthousiast geworden van Daniëlle’s verhaal? Het wordt morgen prachtig loopweer: koud, maar zonnig! ☀️ Inschrijven kan tot een half uur voor de start van de afstand waar je aan mee wilt doen. Tot morgen!