Sportief het jaar afsluiten

Bijgekomen van De Belte Kerstcrossloop in Nieuw Heeten? Mooi! Want we gaan door naar Hoonhorst! Morgen staat de Jumbo Kamphuis Crossloop op het programma. Wat is zo leuk aan meedoen in Hoonhorst? We vroegen het aan RenΓ© Poppe. Die hier overigens in winterse omstandigheden op de foto staat. Dat is op dit moment wel anders met de enorme regenval van de laatste tijd. Ook Hoonhorst heeft dus de routes aan moeten passen. Op onze website staan de aangepaste parcourskaarten. Goed nieuws: de routes zijn nog steeds mooi en grotendeels onverhard!

π™π™šπ™£Γ©, 𝙬𝙖𝙩 π™—π™šπ™©π™šπ™ π™šπ™£π™© 𝙝𝙖𝙧𝙙𝙑𝙀π™₯π™šπ™£ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™Ÿπ™€π™ͺ?

Lopen doe ik met name als onderdeel van de triathlon, dus als één van de drie sporten. Waarbij ik het met lopen ideaal vind dat je zo de deur uit kunt gaan. Schoenen aan en gaan. De ligging hier in Nederland is ook ideaal. Ik houd wel van afwisseling. Dus met lopen en fietsen kun je richting de Holterberg, maar ook de Weerribben en Veluwe zijn dichtbij. En nog dichterbij huis is het Rechterense Veld ook mooi.

Ik heb in het verleden ook vaak aan het Sallands Cross Circuit meegedaan. Dit jaar kwam het qua agenda niet goed uit. Ik wilde wat losse lopen mee gaan doen, maar daar is nog weinig van gekomen. Hopelijk morgen in Hoonhorst aan de start! Dat bepaal ik morgenvroeg pas. Ik ben niet heel fit en wil graag gezond aan de start staan.

𝙒𝙖𝙩 π™žπ™¨ π™Ÿπ™š π™›π™–π™«π™€π™§π™žπ™šπ™©π™š 𝙑𝙀𝙀π™₯ 𝙫𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™Žπ™–π™‘π™‘π™–π™£π™™π™¨ π˜Ύπ™§π™€π™¨π™¨ π˜Ύπ™žπ™§π™˜π™ͺπ™žπ™©?

De Haarlerbergloop en Hoonhorst zijn het meest favoriet. Haarlerbergloop heeft gewoon een heel mooi parcours. Bij Hoonhorst vind ik de passage in het Sterrebos prachtig. Maar eigenlijk hebben alle lopen van het Sallands Cross Circuit zo z’n charme.

𝙒𝙖𝙩 π™―π™šπ™œ π™Ÿπ™š π™©π™šπ™œπ™šπ™£ π™™π™š π™©π™¬π™žπ™Ÿπ™›π™šπ™‘π™–π™–π™§π™¨, π™™π™žπ™š π™£π™€π™œ π™£π™žπ™šπ™© 𝙨𝙩𝙖𝙖𝙣 π™žπ™£π™œπ™šπ™¨π™˜π™π™§π™šπ™«π™šπ™£?

Zeker gaan! Ook al is het weer de afgelopen tijd minder geweest, het parcours is nog net zo mooi. En de beleving des te mooier. Met het carbidschieten als startschot en oliebollen na afloop. Kom lekker sportief het jaar eindigen en geniet van al het moois dat Hoonhorst te bieden heeft! En als je gezond en sportief eindigt, kun je ook weer gezond en sportief beginnen met de loop in Heeten, begin 2024.

Bij die woorden van RenΓ©, kunnen wij ons alleen maar aansluiten! Sta je nog niet ingeschreven? Dat kan nog steeds tot een half uur voor aanvang van de afstand waar je aan mee wilt doen. En het wordt ook nog eens mooi weer, wat wil je nog meer! Tot morgen πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ