We gaan los: de inschrijving is geopend!

Na een goede warming-up samen met de tien organisaties/dorpen is het zover: 1 september 2023 en daarmee opent de inschrijving van de 21e editie van het Sallands Cross Circuit. Er staan weer tien mooie wedstrijden op het programma, waarvan je er 7 moet lopen om in de eindklassering te komen. Voor meer informatie over onder andere de pakketten en het reglement, kijk je op onze website.

De inschrijving is geopend tot en met woensdag 11 oktober 2023 (23.59 uur). Daarna is inschrijving voor het klassement van het Sallands Cross Circuit niet meer mogelijk, enkel nog apart voor de losse lopen, die onderdeel zijn van het SCC. Inschrijving is mogelijk via deze link of door op de afbeelding hieronder de QR-code te scannen. Tot en met 22 september geldt er een korting op de pakketprijzen. Weet je dus zeker dat je mee gaat doen? Profiteer dan snel van deze korting en schrijf je in.

Meer vrije weekenden

Komend seizoen hebben we enkele wijzigingen en nieuwe elementen toegevoegd. 1 van de veranderingen die we voor komend seizoen doorvoeren is het plannen van meer vrije weekenden. We hebben de loopkalender iets opgerekt, zodat er meer ruimte is ontstaan voor vrije weekenden tussendoor, een wens van diverse lopers aan ons klassement. Daarom beginnen we al op 22 oktober met de Bunkercross in Olst. Na de Oostermaetloop in Lettele zijn er een paar vrije weekenden, om even op adem te komen in de drukke decembermaand. Om wel in vorm te blijven, kun je rondom de feestdagen lekker lopen in Nieuw Heeten en Hoonhorst. We sluiten het SCC af eind januari in Luttenberg.

Scan deze QR code om je in te schrijven