We gaan starten met de Bunkercross

Dit jaar gaan we voorafgaand aan iedere loop een deelnemer aan jullie voorstellen. Om jullie mee te nemen in favoriete stukken van het parcours. Of jullie te vertellen waarom je toch echt aan de start moet verschijnen (voor zover je dat al niet van plan was!)

Zondag staat de Bunkercross in Olst op het programma. Deze loop wordt georganiseerd door AV Daventria 1906. Deze keer stellen we niet 1 deelnemer aan jullie voor, maar een hele familie! Namelijk de familie Papegaaij uit Deventer. Vader Emond, moeder Amanda en Femke (11 jaar) en Menno (9 jaar) staan zondag allemaal aan de start en lopen zelfs dit jaar met de gehele competitie mee.

Wat Emond en Amanda er zo leuk aan vinden, lees je dit weekend. Nu eerst het verhaal van Femke en Menno.

๐™๐™š๐™ข๐™ ๐™š ๐™š๐™ฃ ๐™ˆ๐™š๐™ฃ๐™ฃ๐™ค, ๐™ฌ๐™–๐™–๐™ง๐™ค๐™ข ๐™™๐™ค๐™š๐™ฃ ๐™Ÿ๐™ช๐™ก๐™ก๐™ž๐™š ๐™ข๐™š๐™š?

๐˜”๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฐ: ik vind wedstrijden hardlopen altijd heel leuk. In het bos is het extra leuk. Dit jaar doe ik voor het eerst mee met de competitie. Maar de afgelopen jaren heb ik al wel heel vaak meegedaan met losse wedstrijden en soms ook prijzen gewonnen bij de 1 km.

๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฌ๐˜ฆ: de hobbels en de modder is het leukst. Lekker door het bos rennen! Dit wordt de 1e keer dat ik mee doe aan de competitie, ik heb al wel veel losse wedstrijden gedaan de afgelopen jaren.

๐™’๐™–๐™ฉ ๐™ž๐™จ ๐™Ÿ๐™ช๐™ก๐™ก๐™ž๐™š ๐™›๐™–๐™ซ๐™ค๐™ง๐™ž๐™š๐™ฉ๐™š ๐™ก๐™ค๐™ค๐™ฅ?

๐˜”๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฐ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ: Lettele, omdat je daar zoveel pepernoten krijgt!

๐™’๐™š๐™ก๐™  ๐™จ๐™ฉ๐™ช๐™  ๐™ฅ๐™–๐™ง๐™˜๐™ค๐™ช๐™ง๐™จ ๐™ซ๐™ž๐™ฃ๐™™๐™š๐™ฃ ๐™Ÿ๐™ช๐™ก๐™ก๐™ž๐™š ๐™๐™š๐™ฉ ๐™ข๐™ค๐™ค๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™š ๐™จ๐™ฉ๐™ช๐™ ?

๐˜”๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฐ: ik vind de start en finish in de paardenstal bij Mariรซnheem het leukst!

๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฌ๐˜ฆ: Door het maisveld tegen de bult op in Haarle.

๐™’๐™–๐™ฉ ๐™ฏ๐™š๐™œ ๐™Ÿ๐™š ๐™ฉ๐™š๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™ฉ๐™ฌ๐™ž๐™Ÿ๐™›๐™š๐™ก๐™–๐™–๐™ง๐™จ ๐™™๐™ž๐™š ๐™ฏ๐™ž๐™˜๐™ ๐™ฃ๐™ค๐™œ ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ฉ ๐™๐™š๐™—๐™—๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™š๐™จ๐™˜๐™๐™ง๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃ?

๐˜”๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฐ: Vooral niet meedoen, want dan is de kans groter dat ik een prijs win.

๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฌ๐˜ฆ: gewoon proberen. Je vindt het vast leuk. Er doen altijd heel veel kinderen mee.


Mooie afsluiter van Femke, gewoon proberen! De inschrijving van de Bunkercross staat nog open tot een half uur voor aanvang van de betreffende afstand.