We mogen weer

Zo! We hebben even genoten van een hardlooppauze deze maand. Hopelijk zijn jullie de afgelopen weken goed doorgekomen, zijn eventuele pijntjes weggetrokken en is de modder opgedroogd op jullie schoenen. Tijd voor nieuwe modder! Over die modder gesproken: we pakken de draad weer op 2e Kerstdag met De Belte Kerstcrossloop.

Door de enorme hoeveelheid regen de afgelopen tijd en de hoge grondwaterstand, heeft de organisatie in Nieuw Heeten een ander parcours moeten uitzetten bij de 5 en 10 km. Wat minder cross-ondergrond dan we gewend zijn, maar we zijn allang blij dat het gewoon door kan gaan 2e Kerstdag! Het aangepaste parcours is op onze website te vinden.

Van de mensen die er in elk geval zin in heeft, is Nieuw Heetenaar Matz van Tilburg. We vroegen hem het hardloopshirt van het lijf.

π™ƒπ™€π™š 𝙫𝙖𝙖𝙠 π™π™šπ™— π™Ÿπ™š 𝙖𝙑 π™’π™šπ™šπ™œπ™šπ™™π™–π™–π™£?

Ik ben nu 12 jaar en doe al vanaf mijn 5e jaar mee. Meestal doe ik ongeveer 8 keer mee per seizoen. Dus reken maar uit. In mijn dorp Nieuw Heeten doe ik uiteraard altijd mee.

𝙒𝙖𝙩 π™žπ™¨ π™π™šπ™© π™‘π™šπ™ͺπ™ π™¨π™©π™š 𝙖𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™Žπ™–π™‘π™‘π™–π™£π™™π™¨ π˜Ύπ™§π™€π™¨π™¨ π˜Ύπ™žπ™§π™˜π™ͺπ™žπ™©?

Het leukste vind ik allerlei verschillende routes. Het leukste van de wedstrijden vind ik toch die bepaalde spanning en die wil om te winnen. En van mijn familie doet mijn tante ook weleens mee en dan vind ik het gezellig dat mijn oom, oma en neefjes ook wel eens komen kijken.

𝙒𝙖𝙩 π™žπ™¨ π™Ÿπ™š π™›π™–π™«π™€π™§π™žπ™šπ™©π™š 𝙑𝙀𝙀π™₯ 𝙫𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™Žπ™–π™‘π™‘π™–π™£π™™π™¨ π˜Ύπ™§π™€π™¨π™¨ π˜Ύπ™žπ™§π™˜π™ͺπ™žπ™©?

Uiteraard vind ik Nieuw Heeten heel leuk omdat er veel bekenden zijn. Maar ik vind MariΓ«nheem ook erg leuk dat je start en de finish in de manege is.

𝙒𝙖𝙩 π™žπ™¨ π™π™šπ™© π™’π™€π™€π™žπ™¨π™©π™š 𝙨𝙩π™ͺπ™ π™Ÿπ™š 𝙫𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™₯π™–π™§π™˜π™€π™ͺ𝙧𝙨?

Ik vind het mooiste stukje van het parcours in Nieuw Heeten door het bos heen.

𝙒𝙖𝙩 π™―π™šπ™œ π™Ÿπ™š π™©π™šπ™œπ™šπ™£ π™©π™¬π™žπ™Ÿπ™›π™šπ™‘π™–π™–π™§π™¨ π™™π™žπ™š π™―π™žπ™˜π™ π™£π™€π™œ π™£π™žπ™šπ™© π™π™šπ™—π™—π™šπ™£ π™žπ™£π™œπ™šπ™¨π™˜π™π™§π™šπ™«π™šπ™£?Je moet gewoon meedoen, het is leuk, gezellig.

π™ƒπ™€π™š 𝙬𝙀𝙧𝙙 π™Ÿπ™š π™π™šπ™© π™‘π™žπ™šπ™›π™¨π™© π™–π™–π™£π™œπ™šπ™’π™€π™šπ™™π™žπ™œπ™™?

Go go go Matzie!!

Sta je dus 2e Kerstdag langs het parcours, dan weet je welke kreet je moet oefenen! Zondag stellen we nog twee andere fanatieke lopers uit Nieuw Heeten aan jullie voor. Ondertussen enthousiast geraakt om mee te doen? Schrijf je dan in.