Wedstrijd 10, de COOP Crossloop in Luttenberg

22 oktober trapten we af met de Bunkercross in Olst. En zondag is het alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen! In Luttenberg wacht er een mooi parcours op ons tijdens de COOP Crossloop.

Iemand die in Luttenberg dan in elk geval van de partij is, is Paul Kruiper.

𝙋𝙖π™ͺ𝙑, π™π™€π™š π™‘π™–π™£π™œ π™™π™€π™š π™Ÿπ™š 𝙖𝙑 π™’π™šπ™š π™’π™šπ™© π™π™šπ™© π™Žπ™–π™‘π™‘π™–π™£π™™π™¨ π˜Ύπ™§π™€π™¨π™¨ π˜Ύπ™žπ™§π™˜π™ͺπ™žπ™©?

Ik ben al diverse jaren van de partij. Jaren geleden heb ik meerdere malen aan het hele cross circuit meegedaan. Toen een aantal jaren meer wat losse lopen meegepakt, afhankelijk van wat uit kwam in de planning. Inmiddels doe ik weer mee aan het hele Sallands Cross Circuit.

Ik vind het een leuke aanpassing dat de kalender nu wat langer is, met meer vrije weekenden er tussen.

𝙒𝙖𝙩 π™«π™žπ™£π™™ π™Ÿπ™š π™‘π™šπ™ͺ𝙠 𝙖𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™Žπ™–π™‘π™‘π™–π™£π™™π™¨ π˜Ύπ™§π™€π™¨π™¨ π˜Ύπ™žπ™§π™˜π™ͺπ™žπ™©?

Het mooiste vind ik de saamhorigheid. Ook het gezamenlijk inschrijven vind ik ideaal. Alles is geregeld, je weet op welke website je moet kijken, je hoeft niet van alle loopjes alles apart op te zoeken.

Door het Sallands Cross Circuit heb ik ook nieuwe mensen ontmoet. Je komt elkaar steeds tegen.

𝙒𝙖𝙩 π™žπ™¨ π™Ÿπ™š π™›π™–π™«π™€π™§π™žπ™šπ™©π™š 𝙑𝙀𝙀π™₯?

Mijn favoriete loop is Luttenberg. Maar ook MariΓ«nheem met het Boetelerveld is favoriet.

In Luttenberg is mijn favoriete stukje van het parcours de klim naar het bankje. Alhoewel….. De klim zelf niet. Mooi al je boven bent, haha! Dat is dan de beloning.

π™ƒπ™€π™š 𝙬𝙀𝙧𝙙 π™Ÿπ™š π™π™šπ™© π™‘π™žπ™šπ™›π™¨π™© π™–π™–π™£π™œπ™šπ™’π™€π™šπ™™π™žπ™œπ™™?

Hoe ik word aangemoedigd maakt me niet uit. Dat je aangemoedigd wordt is al leuk.

𝙒𝙖𝙩 π™―π™šπ™œ π™Ÿπ™š π™©π™šπ™œπ™šπ™£ π™’π™šπ™£π™¨π™šπ™£ π™™π™žπ™š π™£π™€π™œ π™©π™¬π™žπ™Ÿπ™›π™šπ™‘π™šπ™£ 𝙀𝙒 π™’π™šπ™š π™©π™š π™™π™€π™šπ™£?

Iedereen krijgt applaus, maakt niet uit hoe hard je gaat. Dus ook al ben je geen snelle loper, dat hoeft ook helemaal niet. Dus lekker mee doen!

Duidelijke taal van Paul! Wil je nog meedoen? Schrijf je dan in. Dit kan online tot een half uur voor de start van de afstand waar je aan mee wilt doen. Tot zondag!