Wie pakt de titel “snelste dorp van Salland”?

Zweetdruppels op het voorhoofd, modder aan de kuiten en de finish in zicht. Man man man, je kunt echt niet meer! Maar nu zie je in je ooghoek die ene gast aan komen lopen. Uit het buurtdorp verderop. En die staan net een plaats boven jullie in het dorpenklassement. Dat gaat dus niet gebeuren, want jij wilt winnen! Dus pers je er nog een eindsprintje uit en blijf je mooi de concurrent voor!

it is het idee van het dorpen (en stad) klassement. Een klassement binnen het totale Sallands Cross Circuit klassement, waarbij je als dorp (of stad) probeert sneller te zijn dan je buurtdorp. Machtig mooi toch? Nog leuker als je samen met je dorpsgenoten een beetje herkenbaar over het parcours huppelt, zodat ook de toeschouwers weten wie ze naar de finish moeten schreeuwen.

Deelname is alleen mogelijk voor deelnemers die ingeschreven staan bij het Sallands Cross Circuit editie 2023 – 2024. Deelname als team aan dit klassement is gratis (omdat je individueel al ingeschreven staat bij de 5 of 10 km).

Wil je weten wie je dorps- of stadsgenoten zijn? Klik dan nogmaals op de afstand waarvoor je je hebt ingeschreven en scroll naar beneden. Daar vind je de namen en de plaatsnamen van de deelnemers met wie je een team kunt vormen. Je kunt je dorps- of stadsgenoten nog steeds bekijken, ook al is de inschrijving van het Sallands Cross Circuit gesloten.

Meer weten? Check alle informatie over dit klassement op onze website, vorm een leuk team en schrijf je in!